Het tot stand brengen van de juiste sfeer

Raamdecoratie is essentieel voor het tot stand brengen van de juiste sfeer in een ruimte. Los van het esthetische aspect heeft raamdecoratie, en ook zonwering, een zeer belangrijke functionele component. Niet elke type raamdecoratie is op eender welke plaats geschikt. Wij begeleiden u in het uitzoeken van de gepaste producten voor de aangewezen plaatsen. Wilt u het licht volledig kunnen buitensluiten op eender welk moment van de dag, wilt u louter inkijk vermijden, wilt u de akoestiek in uw ruimte verbeteren, … dit zijn allemaal wensen die bepalen welk type raamdecoratie het meest geschikt is.

Alle raamdecoratie wordt 100% voor u op maat gemaakt.

Er wordt steeds een (vrijblijvende) afspraak ter plaatse gemaakt zodat wij de ruimte kunnen aanvoelen, de situatie kunnen evalueren, de sfeer kunnen bepalen en uiteraard een detailopmeting kunnen uitvoeren. Zodoende kunnen wij u een advies op maat uitwerken, bestaande uit een voorstel van het type raamdecoratie, stof, confectie, kleur en ook prijs. Een afspraak in onze showroom is de volgende stap. Hier selecteren, bekijken en bespreken we de mogelijkheden.

Stalen zijn steeds voorhanden en lenen wij met plezier uit.

De uitgebreide stoffencollectie selecteren wij met veel zorg en aandacht. Kwaliteit en esthetiek zijn hierbij doorslaggevend. Met deze stoffen maken wij overgordijnen, voiles, stores, panelen,… op maat. Daarnaast houden wij ervan uw interieur af te werken met bijpassende kussens, plaids of het stofferen van uw zitmeubilair.

Houten jaloezieën zijn een waar succesnummer in menig interieur. Prachtig in uitstraling en zeer veelzijdig in gebruik. Wij selecteerden een beperkt aantal merken die kwaliteit en design hoog in het vaandel dragen. Keuze uit diverse kleuren, uitvoeringen, houtsoorten en lamelbreedten.

Rolgordijnen, rails, aluminium jaloezieën, embrassen, verticale lamellen, plisségordijnen, silhouette shades, elektrische rails, …. vervolledigen dit gamma. Benieuwd naar wat allemaal kan? Breng een bezoekje aan onze showroom of maak een afspraak voor een bezoek ter plaatse. Wij helpen u graag verder.