Soepele vloerbekleding en tapijten

Wij verdelen en plaatsen een zeer uitgebreid gamma aan soepele vloerbekleding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u voor een linoleum, dan kiest u voor een excellente vloer met optimale eigenschappen die zowel ecologisch als economisch meerwaarde biedt. Een breed scala aan collecties en een aantrekkelijk kleurenpalet weten iedereen te bekoren.

Vinylvloeren of PVC-vloeren, zijn sterk, slijt- en krasvast, fantastisch in onderhoud, hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en het gamma kent geen einde. Luxueuze vinyl-stroken en tegels met mooi uitgewerkte hout, beton- of steenmotieven, geweven vinyl, vinyl op banen van 2, 3 of 4 meter breed voor naadloze afwerkingen,…. Het kan allemaal. Wij helpen u graag in het maken van de gepaste keuze.

Vasttapijt, tapijttegels en karpetten volledig op maat vervolledigen dit uitgebreide aanbod. Ook hier volgen wij de collecties van verschillende merken om u een zo ruim mogelijke keuze te bieden.

Vanzelfsprekend begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze, rekening houdend met de technische vereisten, de esthetische wensen en het vooropgestelde budget. Ook voor schoonloopmatten en inkommatten kan u bij ons terecht.